Els nostres amics parlen de Koré

Sois un referente en lo relativo a la enseñanza de Terapias Manuales en Barcelona y debéis de estar muy orgullosas de celebrar este 30 aniversario.
Isabel, no nos dejes nunca.
Zoraida, te deseo un futuro lleno de éxito.Experiencia y conocimiento del sector no te falta, así que mucha suerte en tu nuevo rol dentro de Koré.
Un fuerte abrazo a todo el equipo y os deseo lo mejor para los próximos años que seguro serán muchos y muy buenos.
Besos,

Arseni
---------
Hola Isabel i Zoraida, 
Va ser una grata sorpresa retrobar-vos el divendres i poder fer-vos una forta abraçada.
Us desitjo el millor, de tot cor.
Amb tot el carinyo, 

Marifé
---------
Queridas Zori e Isa que alegría saber que disfrutan la satisfacción de haber obtenido tantos logros a través de estos 30 años de arduo trabajo, toda mi admiración y respeto por esa hermosa labor y que Dios les permita alcanzar muchos, muchos más .. Feliz aniversario! Un abrazo
Rosario.
----------

Bon dia!
Primer donar-vos la enhorabona per aquests 30 anys magnífics,sou unes grans professionals!, felicitats.Heu format part de la meva vida i sempre os tindré present.Gràcies.
Molts petonets per als tres,

Montse
-       - - - -

Bona tarda Isabel i Zoraida,
Moltes gràcies per aquest email tan maco. Sense cap dubte és una celebració molt important. Que tingueu una genial cel·lebració, i per a 30 anys més !!!!!!
Moltes gràcies de nou, i una forta abraçada.
David
-----
Hola a los tres. Vendré a saludaros para ayudaros a marcar esta fecha muy especial! 
Será un placer poder daros un gran abrazo a los tres.
Hasta el sábado!

Virginia
------

Ahir, vaig rebre el vostre correu on m'expliqueu el vostre novedós i atrevit camí de més de 30 anys, seguin pautes que al començar semblaven de bruixeria. Quina cosa tan bonica i autentica que és "La salut es el primer pas cap a la bellesa" és el que tothom aspira, sense deixar de valorar els tractaments terapèutics que vosaltres feu amb cura.
Os desitjo moltes felicitats pel bon treball fet i que la Zoraida, com a nova directora porti a KORÉ, lloc tan ben distribuït, amb misteriosos aparells, camilles, decoració etc. i els bonics quadres plens de sentit del PIFA. 
Endavant Zoraida i no ho abandonis del tot Isabel
Gràcies per haver-me escoltat i tractar-me tant bé quan vaig venir a KORÉ.

Carme
-------
FELICIDADES AMIGAS
Por tu gran labor y impresionante trayectoria profesional y personal.
Os mando un enorme abrazo y cariño.
jo ann
-------
Bon dia a totes dues i alquetedije, també,
En primer lloc felicitar-vos per ser allà on toca tants i tants dies i en la mida que es pugui, encoratjar-vos per a que hi sigueu molts més.
Ho reconeguin o no la resta, l’ajut rebut sempre ha estat mostra de la manera de fer i sempre serà agraït.
No parlem del demà ja que no es escrit però somiar encara no es prohibit i jo per puc que pugui, m’hi abono.
Moltes felicitats un cop més.

Q.
------

Benvolgudes Isabel i Zoraida,

Us desitjo una bona celebració! Una abraçada ben forta,

Montserrat
-----
Gracias, gracias de todo corazón, que decir de vosotras...siempre dispuestas a ayudar , siempre con una sonrisa en los labios, con un consejo inesperado pero oportuno, vosotras mis amigas , gracias ,gracias por estar aquí siempre ,un besazo para las dos y mi enhorabuena por estos 30 años de profesionalidad respeto y sobretodo amor.

Con mucho amor un beso

Yanín
--------
Querida Isabel,
Gracias a ti por ser precursora e iniciadora de lo que, como bien dices, fueron inicios inciertos y difíciles y de los que los demás hemos podido beneficiarnos, tanto como pacientes o profesionalmente al darnos tus conocimientos y experiencia en los cursos.
Desearos a todos que sigáis en este camino de bienestar y siendo un equipo exitoso.
Un abrazo fuerte,

Carol
-----

Moltes felicitats pel camí fet i esperem que seguiu sent l'avantguarda del sector!
Una abraçada

Eli i Jaume
-------

Moltes felicitats!!!!! Tant de temps i amb la mateixa il·lusió. Amb molt esforç i profesionalitat.
A per els 30 següents!
Una abraçada.
Carme
-------

Enhorabona per aquests 30 anys de pràctiques tan avançades i quasi desconegudes quan vau començar. Sou unes grans professionals i em considero una privilegiada d'haver compartit amb vosaltres algunes d'elles. Desitjo que seguiu amb el mateix entusiasme i dedicació i us auguro grans èxits. Us els mereixeu!
Una abraçada,

Montserrat
-------------------

Jo no puc mes que agrair-vos l'ajuda que he rebut des de ja fa anys, mitjançant les vostres  teràpies i tractaments, per la salut, especialment, però  que han repercutit en l'estar be amb el  meu cos i en l'ànima, si així ho podem dir. Moltes gracies, que continuen molts anys mes, ajudant-nos a tirar endavant amb tot el que comporta posar vida als anys i conviure i compartir amb mes equilibri emocional, ( conseqüència de l'estar bé),  amb tots els que ens envolten.  Tot ajuda i vosaltres amb el tracte personalitzat i les vostres mans terapèutiques, molt. Moltes i moltes abraçades per tots tres.


Rosa
------

MOLTES FELICITATS X AQUESTA ODISEA!!!

Maria
-----




Comentarios... 0

No hay comentarios :

Publicar un comentario