30 ANYS DE KORÉ

Ahir ens vam reunir tots a Koré. 30 anys d'història, de vida, de records.
30 d'esperança en què les nostres rigoroses i professionals amigues ens ajudessin en tots els nostres problemes, tant físics com psicològics. Ahir hi érem tots.

Mai no podrem agrair prou el que Koré ens ha donat. Sempre una paraula amiga, una mà calenta que ens ha aixoplugat durant tots aquests anys.

Ahir va ser un dia especial. Cadascú de nosaltres, amb les nostres respectives motxilles, hi érem. Molts ni ens coneixíem. Altres vam recordar els vells temps. Però a tots ens unia el denominador comú que impregnava l'aire: s'hi respirava amor, tendresa, empatia, alegria i, per sobre de tot, sincera amistat i agraïment.

A tots els que hi vam ser ahir, del més petit al més gran, ens unia un sol sentiment: la veritable amistat, el veritable amor.

Preciosa i emotiva festa d'aniversari. Pels que hi érem i pels que ja no estan físicament entre nosaltres, que també van estimar Koré i que ahir ens van acompanyar amb la força de la seva presència.

La Isabel, com a fundadora, ha construït uns fonaments forts i segurs, i ara la nostra estimada Zoraida no tan sols continuarà fermament el llegat de la mare, sinó que de ben segur en construirà molts més. I d'aquí a 30 anys, altre cop a celebrar-ho!


Moltes felicitats a tot l'equip de Koré i a tots el qui han fet possible que durant tot aquest temps Koré hagi estat, sigui i segueixi essent en el futur “la nostra casa”, “la casa de tots”.

Amb tot el meu amor i gratitud.

Anna Maria Castillo.
Comentarios... 0

No hay comentarios :

Publicar un comentario